inbeeld

SIEN.tv

De afgelopen maanden heeft SIEN achter de schermen hard gewerkt aan haar eigen online kanaal SIEN TV. Met gepaste trots kunnen we vermelden dan dit kanaal online staat en dat je vanaf nu ieder moment op SIEN.tv kunt kijken voor de tofste items van en voor kinderen uit heel Limburg. Een videokanaal voor en door kinderen! Wil je iets met de hele klas doen of heb je een goed idee voor de hele school? Maak je eigen filmpje of neem contact op met SIEN.tv. 

Doelen
- Kinderen maken een eigen spontaan online tv-programma over uiteenlopende zaken die kinderen bezig houden.
- Kinderen krijgen met SIEN.tv een stem.
- Deelname aan SIEN.tv daagt scholen, leerkrachten en leerlingen spontaan uit met mediawijsheid aan de slag te gaan en de 21e eeuw skill ‘ICT-geletterdheid’ anders vorm te geven.
- SIEN.tv is een mediaplatform om de missie van SIEN – anders leren met cultuur- onder de aandacht te brengen en te houden.
 
Doelgroep
SIEN.tv wordt gemaakt voor en door kinderen van groep 1 tot en met 8 van basisscholen die zijn aangesloten bij de kennisgemeenschap SIEN. 

Wat levert het op? 
Mediawijsheid en ICT-geletterdheid zijn skills die behoren tot de vaardigheden van de 21e eeuw. Behalve technische vaardigheden ontwikkelen kinderen hiermee een andere manier van kijken naar de wereld.

 

Ga aan de slag via https://sientv.cultuurpad.nl/
nieuws_foto

Leuk! delen